dromen en doelen realiseren
Life,  Ondernemen

Dromen en doelen realiseren

Jouw dromen en doelen realiseren kan zeker. Misschien heb je bepaalde doelen voor ogen, maar lijkt het onhaalbaar om deze te verwezenlijken. Een droom waar je al jaren mee rondloopt, maar nooit achterna durft te gaan. Ik ben van mening dat je van al jouw dromen en doelen realiteit kunt maken. Een onderwerp dat ik bespreek in mijn 22e podcastaflevering ‘Jij moet het zelf doen’.

Actief jouw dromen en doelen in het leven realiseren

De titel van de aflevering verklapt het al. Als je iets wilt bereiken in het leven, moet jij er zelf iets aan doen. Hoe groot of klein jouw dromen en doelen ook zijn, om ze te realiseren is het belangrijk een actieve houding aan te nemen. Vaak genoeg zijn er mensen met veel potentie die bijvoorbeeld willen beginnen met ondernemen. Ze hebben hun doelen voor ogen en weten precies wat ze willen. Alleen die (lange) weg ernaartoe? Die slaan ze liever over. Helaas kan een mens niet toveren, dus om dingen te bereiken, zul je er iets voor moeten doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wat je doet en bereikt in het leven en moet zelf de handen uit de mouwen steken. Een sixpack ontstaat immers ook niet uit zichzelf. Dat geldt tevens ook voor het runnen van een goedlopende onderneming of een ander persoonlijk doel.

Ga uit van je eigen kwaliteiten en talenten

Tuurlijk is het spannend als je begint aan het “onzekere” ondernemerschap. Dit hoeft echter totaal niet onzeker te zijn! Met een goede voorbereiding heb jij zo je eerste sales/opdrachten te pakken. Je kunt uiteraard beginnen met ondernemen vanuit een kantoorbaan of bijvoorbeeld de Wajong-uitkering. Iedere stap, hoe klein de stap ook is, is er een dichter bij het realiseren van jouw dromen en doelen in het leven.

Uiteindelijk bereik je wat je wilt doen, zelfs als je iedere dag een halfuur werkt aan je doelen. Ieder mens heeft eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en het is aan jou om deze zo goed mogelijk te gebruiken. Alleen op die manier ontdek je de grote hoeveelheid mogelijkheden die er is en kun je ooit zelfstandig worden.

Spar met iemand en ga aan de slag

Ben je klaar om de stap te nemen en jouw dromen en doelen te realiseren? Spar dan gerust met iemand over de aanwezige mogelijkheden en de route die jij moet bewandelen om jouw doelen te behalen. Je mag mij ook benaderen via een mailtje naar info@rebeccatermors.com of Instagram als je er echt aan toe bent om aan de slag te gaan. Ik denk graag met je mee. Onthoud wel dat jij het uiteindelijk wel zelf moet doen. Je hebt de touwtjes van jouw leven zelf in handen.

Klaar om aan de slag te gaan? Boek een Kracht & Koffie sessie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *