Logo ondernemen met een uitdaging de podcast
Ondernemen

Yes, de Ondernemen met een uitdaging podcast is live!

Yes je leest het goed, de Ondernemen met een uitdaging podcast. Ik ben een podcast gestart, echt super gaaf! Dit idee speelde al langer door mijn hoofd, alleen hier heb ik nooit eerder iets mee gedaan omdat ik al bezig ben met het schrijven van een boek en met het normale werk en bloggen erbij al genoeg te doen heb.

Maar, het begon toch te kriebelen. Dus besloot ik om aan de slag te gaan en op mijn 30ste verjaardag de eerste aflevering te lanceren. En dat is gelukt! Yes! Echt mega blij en trots dat ik dit in ongeveer twee weken in elkaar heb gezet en het nu gewoon staat.

Ondernemen met een uitdaging

Nu vraag je jezelf misschien af waar deze podcast nu precies over gaat en waarom ik hem heb gestart. Dat zal ik je vertellen;

In de Ondernemen met een uitdaging podcast neem ik je mee in mijn reis in het ondernemerschap met een beperking. Ik deel meer over het kiezen van je eigen weg, en het vormgeven van een leven en een bedrijf op je eigen voorwaarden. Ook ga ik in gesprek met andere ondernemers met een uitdaging. Ik praat met hen over hoe zij hun bedrijf vormgeven en wat ze belangrijk vinden in het ondernemerschap en het leven. Hiermee willen we jou inspireren en motiveren. Want er is nog zoveel mogelijk als je uitgaat van talenten en kwaliteiten, in plaats van beperkingen.

Waarom ik de podcast heb opgestart en wat mijn verhaal is vertel ik je in de eerste aflevering, die vanaf nu te luisteren is.

Ik wens je heel veel luister plezier en mocht je het leuk vinden, laat dan vooral even wat je ervan vindt én welke onderwerpen jij graag terug hoort komen in volgende afleveringen. Dit kan via een reactie hieronder of een DM op onze insta.

Groetjes Rebecca

P.S. Ben of ken jij een leuke gast die onderneemt met een uitdaging? Stuur ons dan even een berichtje!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *