Ondernemen met een uitdaging

Volg je eigen weg

In de “Ondernemen met een Uitdaging’ podcast neem ik je mee in mijn reis in het ondernemerschap met een beperking. Ik deel meer over het kiezen van je eigen weg, en het vormgeven van een leven en een bedrijf op je eigen voorwaarden.


Ook ga ik in gesprek met andere ondernemers met een uitdaging. Ik praat met hen over hoe zij hun bedrijf vormgeven en wat ze belangrijk vinden in het ondernemerschap en het leven. Hiermee willen we jou inspireren en motiveren. Want er is nog zoveel mogelijk als je uitgaat van talenten en kwaliteiten, in plaats van beperkingen.

Veel luister plezier!

Rebecca ter Mors

p.s. Heb je vragen of wil je een keer te gast zijn in de Ondernemen met een Uitdaging podcast? Stuur mij een mailtje naar info@rebeccatermors.com en ik neem contact met je op.

0
Afleveringen
0
Koppen Koffie
0
Gasten

Over de host

Mijn naam is Rebecca ter Mors, communicatie, social media en SEO specialist en ondernemer met een uitdaging.

Ondernemen met een uitdaging Rebecca ter Mors

Social Media

De social media content voor de Ondernemen met een Uitdaging podcast wordt gemaakt door Chloë.

Tekstschrijver

Marloes van Haften-Coppens van De Taalvrouw is de tekstschrijver van de Ondernemen met een Uitdaging podcast team. Marloes schrijft voor elke nieuwe aflevering een blogpost, zodat onze gasten die liever lezen alle informatie op dit platform kunnen vinden. "Taal is zeg maar echt mijn ding. Misschien heel cliché om te zeggen, maar het is echt zo" vertelt Marloes.

"Al sinds ik kan schrijven, schrijf ik verhalen. Mijn passie voor de Nederlandse taal en het schrijversvak is er al van jongs af aan. Het liefst schrijf ik teksten. Als ik daar niet mee bezig ben, ben ik waarschijnlijk aan het hardlopen, koken, lezen, wielrennen, bloggen of podcastafleveringen luisteren."

Lars van AllReijt Media

Podcast-editor

Lars van de Reijt van AllReijt Media is de editor van de 'Ondernemen met een Uitdaging' podcast. Als huidige student Creative Business, heeft Lars zijn passie voor media vertaald naar zijn eigen mediabedrijf.


"Tijdens mijn studie heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, zodat ik na het afstuderen al een uitgebreid portfolio heb opgebouwd. Wat is er nou leuker dan het luisteren en bewerken van een boeiende podcast?"

"Ook raak is geïnspireerd door het initiatief en de ondernemersverhalen. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om bij te dragen aan een platform dat inspiratie biedt aan ondernemers en mensen met een uitdaging."