Aflevering 2 prikkel gevoelig ondernemen met Britt Gerhardt
Aflevering

Aflevering 2 | Prikkel gevoelig ondernemen, op je eigen tempo en je eigen voorwaarden | Britt Gerhardt

Het is weer vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe aflevering van de Ondernemen met een uitdaging podcast online staat! Yes echt waar, aflevering 2 staat online. En dit is niet zomaar een aflevering, het is de eerste aflevering met een gast. Samen kletsen we over prikkel gevoelig ondernemen, op je eigen tempo en je eigen voorwaarden.

In deze nieuwe aflevering van de Ondernemen met een uitdaging podcast is communicatie specialist, online ondernemer en ervaringsdeskundige prikkelbegeleider Britt Gerhardt te gast.

Britt deelt hoe zij in haar persoonlijke zoektocht nadat ze chronisch ziek werd uitkwam bij het ondernemerschap, en wat dit haar heeft bracht. Ook hebben we het over de veelbesproken 10K per maand, passief inkomen, de kracht van netwerken en het nemen van kleine stapjes. Want ook kleine stapjes brengen je uiteindelijk bij je doel. 

Ik vind het onwijs mooi om te zien en horen hoe Britt gebruik maakt van haar talenten, kwaliteiten en kennis om haar dromen en doel: uit de uitkering komen, te bereiken. Te komen waar ze nu staat en om zo ook anderen te helpen. Want je doet het nooit alleen.

Je luistert ‘Prikkel gevoelig ondernemen, op je eigen tempo en je eigen voorwaarden’ via Spotify en Apple Podcasts.

Laat je ons weten wat je van deze aflevering vond?
Dat kan via een reactie hieronder of via DM op Insta, vinden we leuk.

Liefs,
Rebecca

Lees ook: Yes, de Ondernemen met een uitdaging podcast is live!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *