Ondernemen onzeker, is dat echt zo
Aflevering

Aflevering 5 | De onzekerheid die ondernemen heet

Het is weer weekend en dat betekent dat er weer een nieuwe aflevering online staat. Nummer 5 alweer! Veel mensen denken dat ondernemen ontzettend onzeker is. Maar is dat ook echt zo? In deze aflevering deel ik mijn ervaringen en wat het ondernemen mij heeft gebracht.

De onzekerheid die ondernemen heet, dat is wat veel mensen denken. In hun ogen is ondernemen ontzettend onzeker en zit je beter in een vaste baan. Zelf ben ik het daar niet helemaal mee eens, vandaar dat ik deze aflevering hebt gemaakt.

Ondernemen is onzeker

Het ondernemen kan een enorme uitkomst bieden als een vaste baan niet mogelijk is. Zo heeft het mij als ondernemer met een uitdaging heel veel opgeleverd. Waaronder vrijheid om te doen wat ik graag doe, wanneer het voor mij uitkomt en waar het voor mij uitkomt. Ook financiële vrijheid is voor mij een heel belangrijk iets dat het ondernemen mij heeft gebracht.

Met mijn belastbaarheid is full-time werken niet mogelijk. Toch kan ik een ruim full-time salaris verdienen met de 12-16 uur in de week die ik werk voor opdrachtgevers, mijn blog en mijn e-book. En dit alles doordat ik ben gaan ondernemen. Een heel mooi en waardevol iets waar ik tot op de dag van vandaag enorm veel van geleerd heb en enorm veel profijt van heb gehad.

Ook als je niet full-time kunt werken, niet voor een baas kunt werken is er nog zoveel mogelijk. Als je voorbij de beperkingen kijkt en uitgaat van talenten en kwaliteiten kan het ondernemen je heel veel mooie dingen brengen, wacht maar af.

Je luistert ‘De onzekerheid die ondernemen heet’ via Spotify en Apple Podcasts.

Liefs,
Rebecca

Lees ook: Aflevering 4 | Waarom een zakelijke rekening handig is.
Lees ook: Aflevering 2 | Prikkel gevoelig ondernemen, op je eigen tempo en je eigen voorwaarden | Britt Gerhardt.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *