Leven op je eigen voorwaarden
Aflevering

Aflevering 6 | Leven op je eigen voorwaarden en rijk leven

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering, aflevering 6 alweer. Dit keer een aflevering over leven op je eigen voorwaarden en rijk leven.

Leven op je eigen voorwaarden. Je hoort het mij regelmatig zeggen en het klinkt simpel. Maar dat is het toch eigenlijk niet als het puntje bij het paaltje komt. Want wat zijn je eigen voorwaarden, hoe weet je wat bij jou past en hoe geef je dat dan weer vorm? Daar neem ik je in deze aflevering in mee.

Rijk leven op je eigen voorwaarden

En dan heb je nog rijk leven. Ook daar heb ik het regelmatig over, maar wat betekend rijk leven nu eigenlijk? En is het dan zo dat je voor een leven op je eigen voorwaarden ook veel geld moet hebben?

Mijn antwoord op die laatste vraag is heel kort. Nee, je hoeft niet veel geld te hebben om te leven op je eigen voorwaarden. Wat je wel moet hebben is doorzettingsvermogen. Weten wat je wilt en daar ook voor gaan. Als je dat kan, dan is er heel veel mogelijk en kun jij leven op een manier die voor jou fijn is.

Je luistert aflevering 6 op Spotify of Apple podcasts.

Veel luister plezier!
Laat je even weten wat je van deze aflevering vondt? Vind ik leuk.
Dat kan via een reactie hieronder, onder de post op Instagram of via DM.

Liefs,
Rebecca

Ben of ken jij een ondernemer met een uitdaging en lijkt het je leuk om een keer te gast te zijn in een aflevering? Laat het mij dan even weten door hieronder een reactie achter te laten, via een DM op insta of een mailtje naar info@rebeccatermors.com.

Lees ook: Aflevering 5 | De onzekerheid die ondernemen heet.
Lees ook: Aflevering 4 | Waarom een zakelijke rekening handig is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *