ondernemen met bechterew, Martijn Oosterbaan
Aflevering

Aflevering 7 | Ondernemen met Bechterew. Je kan meer dan je denkt | Martijn Oosterbaan

Aflevering 7 van de Ondernemen met een Uitdaging podcast staat online! Deze vrijdag is Martijn Oosterbaan te gast in de podcast. Onderwerp van deze aflevering; ondernemen met Bechterew.

Ondernemen met Bechterew

Martijn is 32 en is al zo’n 11 jaar ondernemer. Sinds 7 jaar heeft hij zijn eigen fietsenwinkel, NextBikeParts op de Driesprong 19 in Rosmalen. Martijn heeft de ziekte van Bechterew en vertelt in deze aflevering wat dat precies inhoudt en hoe dit zijn leven en ondernemerschap beïnvloedt. Ook deelt hij zijn ervaringen in het ondernemerschap. Hoe hij zijn fietsenwinkel is gestart, het omgaan met klanten en het bedenken van nieuwe producten voor in de winkel. Zoals Pokemon kaarten of het verhuren van Sups. Ook deelt hij hoe hij zijn dagelijks leven indeelt en geeft hij tips over het ondernemen.

“Je kan meer dan je denkt – Martijn Oosterbaan”

Benieuwd naar deze nieuwe aflevering en Martijn zijn verhaal? Je luistert ‘Ondernemen met Bechterew. Je kan meer dan je denkt’ via Spotify en Apple Podcasts.

Laat je ons weten wat je van deze aflevering vond? Dat kan via een reactie hieronder of via DM op Insta, vinden we leuk. Vergeet ook niet deze aflevering te delen met je vrienden.

Liefs,
Rebecca

Lees ook: Aflevering 2 | Prikkel gevoelig ondernemen, op je eigen tempo en je eigen voorwaarden.
Lees ook: Aflevering 1 | Mijn weg naar het ondernemerschap met een uitdaging.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *