Is een zakelijke rekening verplicht?
Aflevering

Aflevering 4 | Waarom een zakelijke rekening handig is

Elke week, op vrijdag, komt er een nieuwe aflevering van de Ondernemen met een Uitdaging podcast online. Hier deel ik mijn kennis en ervaringen rondom het ondernemen met een beperking en ga ik in gesprek met andere ondernemers met een uitdaging. Ook kunnen luisteraars vragen insturen. Zo kwam de vraag ‘Is een zakelijke rekening verplicht?’ bij ons binnen. Dus tijd om een nieuwe aflevering op te nemen waarin ik deze vraag beantwoord.

Zakelijke rekening

Het hebben van een zakelijke rekening heeft meerdere voordelen en in mijn ogen maar enkele nadelen. Luister vooral even aflevering vier om te horen welke dit dan zijn. Als ondernemer is het in mijn ogen altijd goed om hier even goed naar te kijken voordat je iets aanschaft.

Rekening indeling tips

Naast dat je hoort of een zakelijke rekening verplicht is als ondernemer. Deel ik ook een aantal tips met je over hoe je handig jouw rekening kunt indelen, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken en niet in de financiële stress hoeft te zitten als je jouw belastingen aan het eind van het kwartaal of jaar moet betalen.

Je luistert ‘Waarom een zakelijke rekening handig is’ via Spotify en Apple Podcasts.

Laat je ons weten wat je van deze aflevering vond?
Dat kan via een reactie hieronder of via DM op Insta, vinden we leuk.

Liefs,
Rebecca

Lees ook: Aflevering 2 | Prikkel gevoelig ondernemen, op je eigen tempo en je eigen voorwaarden | Britt Gerhardt.


2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *